Peuterlab en Kleuterlab

Taalstimulering en ouderbetrokkenheid

In het Peuterlab en Kleuterlab leren kinderen door middel van spelletjes en proefjes de betekenis van nieuwe woorden. 

De ingrediënten van het Peuterlab en Kleuterlab zijn:
Nieuwsgierige kinderen, nieuwsgierige ouders, proefjes, liedjes, gebarentaal, thuiskaarten ... en natuurlijk een Professor.

Huisstijl

Groen, blauw en hier en daar een likje rood. De basis wordt uitgebreid met mooie (soms geanimeerde) karakters zoals professors, ouders en natuurlijk heel veel leergeirige kinderen, alsof ze zo uit een prentenboek gesprongen zijn.  De zakelijke kopregels worden afgewisseld met een speelse schijfletter en een mooi leesbare letter voor de hoofdteksten. 

Website

Het publieke deel is voor ouders en kinderen en voor toekomstige Professors. In het online laboratorium delen de Professors elkaars labs en proefjes en doen ze inspiratie op voor de oflline bijeenkomsten met kinderen en hun ouders.

Icons

De iconenset is speels en doeltreffend. De vulkleur past jammergenoeg steeds net niet helemaal binnen de lijntjes. Vouten maken mag gelukkig bij Peuterlab en Kleuterlab ;-)

Drukwerk

Posters, flyers, etc. We hebben mooi drukwerk opgeleverd!

Animaties

2 uitleg video's voorzien van speciale effecten en een 3e in de maak. Verder nog een animatie voor sociale media om het Avondtutenpad onder de aandacht te brengen.

Vind je het wat?

Bekijk een ander mooi project in onze portfolio of
neem contact met ons op om te kijken of wij iets voor jullie kunnen betekenen.