Skip to main content

PiCompany Europe & Africa

Talent onwikkeling 

Voorbij loze beloftes ligt echte meerwaarde in training, opleiding en human resources. Om ervoor te zorgen dat klanten en leerlingen zich kunnen concentreren op hun bedrijf of hun carrière, biedt PiCompany werkplekgerelateerd leren en human resource- en bedrijfsadvies. Met succes sinds 2008 in Zuid-Afrika en daarbuiten.

PiCompany Africa & Europe

PiCompany Europe & Africa

PiCompany Europe & Africa

PiCompany is een Nederlands bedrijf dat psychometrische assessment tools ontwikkelt voor Human Resource afdelingen (IQ-testen, persoonlijkheids- & leiderschapstesten). In 2008 zijn Henna & Sybe naar Zuid-Afrika gereisd om er een netwerk voor PiCompany op te bouwen. Hun liefde voor dit prachtige land en haar inwoners was wederzijds en inmiddels verzorgen zij voor diverse grote Zuid-Afrikaanse HR-organisaties trainingen, assessments, culturele uitwisselingen en business-opleidingen. Dat werd PiCompany Africa & Europe.

website PiCompany Africa & Europe

Pi Academy

De E-learning 2.0-omgeving van Pi Academy is gebaseerd op het concept van blended learning: het combineren van klassikaal en online leren om het hoogste niveau van effectiviteit en efficiëntie te bereiken. Wij noemen dat de High Touch High Tech aanpak. Het gaat niet om de meest fancy technologie maar om de meest effectieve manier van leren. Al onze programma's zijn ofwel geaccrediteerd bij de relevante Seta, bij internationale instituten of kwaliteitsborging onder het beleid van PiCompany.

Pi Academy

Pi-People

Website voor Pi-people services B.V. Interimdiensten- Werving en selectie- Detachering-Training & Coaching.
pi- People Services B.V. is een organisatie dat zich richt op HR interim management & consultancy, detacheren en werving en selectie van local en global professionals. We zijn specialisten op het terrein van wat we traditioneel HRM noemen. We gebruiken de term "traditioneel" omdat er grote veranderingen plaatsvinden die HRM fundamenteel beinvloeden.  

Pi-People

Pi Flight

Word een EASA-geaccrediteerde piloot tegen dezelfde kosten als in Zuid-Afrika en kom in aanmerking voor co-piloot en kapitein bij wereldwijd opererende luchtvaartmaatschappijen.

Pi Flight

Vind je het wat?

Bekijk een ander mooi project in onze portfolio of
neem contact met ons op om te kijken of wij iets voor jullie kunnen betekenen.