Portfolio

Alstublieft!
Een aantal voorbeelden van creatieve projecten, die we samen met onze opdrachtgever tot meesterwerken hebben gemaakt.

Stichting Weidegang

websites, online procesmanagement systeem, nieuwsbrief

Het Weidemelklogo kom je misschien wel dagelijks tegen in je koelkast of boodschappenmand. Stichting Weidegang borgt o.a. het productieproces van weidemelk, door middel van kennis en advies met inzet van onder andere 2 publieke websites en een online procesmanagement systeem.

De Boekfiets

website, online procesmanagement systeem

De Boekfiets is een voorleesbakfiets. Hij rijdt naar speciale plekken in verschillende regio's om daar voor te lezen aan kinderen. Waar de Boekfiets allemaal komt zie je op het publieke deel van de website. In Mijn Boekfiets beheren de regiomanagers hun ritten en kunnen voorleesvrijwilligers zich aanmelden op een rit. 

Het Peuterlab en Kleuterlab

website, logo, huisstijl, illustraties, icons, animaties, drukwerk

In het Peuterlab en Kleuterlab leren kinderen door middel van spelletjes en proefjes de betekenis van woorden. In het online laboratorium delen de Professors elkaars proefjes en doen ze inspiratie op voor de oflline bijeenkomsten met kinderen en hun ouders.

Samen Leren

logo, huisstijl, website, app

Samen Leren is begeleiding aan huis voor ouders van basisschoolkinderen. Ouders die vragen hebben over de (school)ontwikkeling van hun kind en die willen leren wat zij hier thuis aan kunnen bijdragen. Via een app kan de begeleiding en voortgang worden beheerd.

Groen Doet Goed Schiedam

website

Op de website Groen doet Goed Schiedam zijn alle groene activiteiten en locaties in Schiedam verzameld. Het wordt weergegeven op een interactieve kaart en op soort activiteit.

Felixx

animaties

Dit landschapsarchitectenbureau is vernoemd naar Felixx - een fictief personage. Dit mannetje brengen wij tot leven in de animaties die we hebben gemaakt voor een webinar.

Samen bouwen we Rotterdam

website

Samen bouwen we Rotterdam is ontstaan vanuit vrijwilligers, organisaties en bedrijven die de overtuiging hebben dat de Rotterdamse samenleving iedere jongere een kans kan bieden in de maatschappij. We bouwen aan een organisatie waarbij individuen en bedrijven participeren. De organisatie draait op geloof, overtuiging en energie.

Kijk-Kubus

website

De Rotterdamse kubuswoning is al bijna 40 jaar een architectonisch fenomeen. Dit vraag om een bijzondere website.

Peckish Perry

game

Ooh... kijk, is dat Perry daar?! Dat gekke beestje dat altijd wel in is voor een hapje? Laat hem de weg zien en hij zal je volgen. 


Meer weten?

Stuur ons een bericht!