Skip to main content

Portfolio

Alstublieft!
Een aantal voorbeelden van creatieve projecten, die we samen met onze opdrachtgever tot meesterwerken hebben gemaakt.

roze blob
portfolio - jongen met kwast

Stichting Weidegang

websites, online procesmanagement systeem, nieuwsbrief

Het Weidemelklogo kom je misschien wel dagelijks tegen in je koelkast of boodschappenmand. Stichting Weidegang borgt o.a. het productieproces van weidemelk, door middel van kennis en advies met inzet van onder andere 2 publieke websites en een online procesmanagement systeem.

logo Weidemelk
logo Stichting Weidegang
website Stichting Weidegang en Weidemelk

De Boekfiets

website, online procesmanagement systeem

De Boekfiets is een voorleesbakfiets. Hij rijdt naar speciale plekken in verschillende regio's om daar voor te lezen aan kinderen. Waar de Boekfiets allemaal komt zie je op het publieke deel van de website. In Mijn Boekfiets beheren de regiomanagers hun ritten en kunnen voorleesvrijwilligers zich aanmelden op een rit. 

Logo De boekfiets
Logo Stichting Aanzet
website Boekfiets

Het Peuterlab en Kleuterlab

website, logo, huisstijl, illustraties, icons, animaties, drukwerk

In het Peuterlab en Kleuterlab leren kinderen door middel van spelletjes en proefjes de betekenis van woorden. In het online laboratorium delen de Professors elkaars proefjes en doen ze inspiratie op voor de offline bijeenkomsten met kinderen en hun ouders.

logo Het Peuterlab en Kleuterlab
Logo Stichting Aanzet
Website Print Illustraties Het Peuter en Kleuterlab

Samen Leren

logo, huisstijl, website, app

Samen Leren is begeleiding aan huis voor ouders van basisschoolkinderen. Ouders die vragen hebben over de (school)ontwikkeling van hun kind en die willen leren wat zij hier thuis aan kunnen bijdragen. Via een app kan de begeleiding en voortgang worden beheerd.

logo Samen Leren
logo Stichting Aanzet
App Samen Leren

Groen Doet Goed Schiedam

website

Op de website Groen doet Goed Schiedam zijn alle groene activiteiten en locaties in Schiedam verzameld. Het wordt weergegeven op een interactieve kaart en op soort activiteit.

logo Groen Doet Goed Schiedam
Website Groen Doet Goed Schiedam

Felixx

animaties

Dit landschapsarchitectenbureau is vernoemd naar Felixx - een fictief personage. Dit mannetje brengen wij tot leven in de animaties die we hebben gemaakt voor een webinar.

logo Felixx
logo NVTL
animatie Felixx

OverheidZZP

website, logo, huisstijl

OverheidZZP is een jong en snelgroeiend werving- en selectiebureau én uniek netwerk voor zelfstandig professionals actief in de publieke sector. Vanuit betrokkenheid bij de publieke zaak en passie voor hun klanten én zelfstandig professionals verbinden zij (semi)overheid en zelfstandig professionals beter met elkaar. Je vindt opdrachten via de website.

 logo Samen bouwen we Rotterdam
Website OverheidZZP

Kijk-Kubus

website

De Rotterdamse kubuswoning is al bijna 40 jaar een architectonisch fenomeen. Dit vraag om een bijzondere website.

logo Kijk-Kubus
Website Kijk-Kubus

Pameijer & Partners

website, huisstijl

Pamela Pameijer is arbeids- en organisatiepsycholoog, coach en trainer. Zij helpt mensen ontwikkelen en groeien in werk & privé. Dat alles onder het motto:  “Je hoeft het niet altijd alleen te doen.” Daarom helpen wij haar een handje met de website.

 logo Samen bouwen we Rotterdam
Website OverheidZZP

Samen bouwen we Rotterdam

website

Samen bouwen we Rotterdam is ontstaan vanuit vrijwilligers, organisaties en bedrijven die de overtuiging hebben dat de Rotterdamse samenleving iedere jongere een kans kan bieden in de maatschappij. We bouwen aan een organisatie waarbij individuen en bedrijven participeren. De organisatie draait op geloof, overtuiging en energie.

 logo Samen bouwen we Rotterdam
Website Samen bouwen we Rotterdam

Peckish Perry

game, app

Ooh... kijk, is dat Perry daar?! Dat gekke beestje dat altijd wel in is voor een hapje? Laat hem de weg zien en hij zal je volgen. 

 logo Peckish Perry
Game Peckish Perry

Meer weten?

Stuur ons een bericht!