Kijk-Kubus

  • Kijk-Kubus website

  • Responsive, dus ook snel op mobiel & tablet

  • Logo

De Kijk-Kubus is een ingerichte museumwoning in het Blaakse Bos, speciaal ontworpen en gemaakt om de bezoeker een indruk te geven hoe in een kubuswoning geleefd wordt.
De kubuswoningen in Rotterdam trekken al sinds 1984 veel bezoekers naar de stad. Het ontwerp van de gekantelde kubussen op palen die samen het Blaakse Bos vormen is van de Nederlandse architect Piet Blom. Voor veel (buitenlandse) gasten die de kubuswoningen komen bekijken biedt de museumwoning een extra ervaring; hoe is het om in zo'n opmerkelijk huis te wonen.

Powered by Dattan
De oude site was niet meer up-to-date qua techniek & inhoud. Als Rotterdam partner van de Kijk-Kubus Museumwoning sponsorde Dattan de nieuwe website.

Website
Responsive website voor de Kijk-Kubus Museumwoning
Wij ontwikkelden samen met de Kijk-Kubus / Stichting "Het Blaakse Bos" een responsive website. Het rijke beeldmateriaal van de Kubuswoningen heeft een hoofdrol gekregen en zo vormt de site nu een mooi visitekaartje voor dit unieke museum en daarmee ook voor de stad Rotterdam. Voor bezoekers van de Kijk-Kubus is het nu eenvoudig om de locatie, achtergrondinformatie en de achterliggende geschiedenis en ontwerpfilosofie van het Blaaks Bos te raadplegen... (en te delen op hun social media)

Samenwerking

  • Tekst & Beeld: Kijk-Kubus / Stichting "Het Blaakse Bos"
  • Samenstelling & Redactie: Ed De Graaf
  • Ontwerp, Techniek & Hosting: Dattan

Contact

Dattan - identiteit & interactie
Voorhaven 10
3024 RM Rotterdam
010 413 38 46

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vind ons op

Pagina delen

Nieuwsbrief

Leuk! doe mij maar de nieuwsbrief:

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

En door!

nah beauvuh, gauw!