PiCompany South Africa

  • PiCompany South Africa website

  • Pi Academy. E-learning voor Talent Development.

Een 'overstappende' klant hebben we blij gemaakt met een splinternieuwe website
PiCompany is een Nederlands bedrijf dat psychometrische assessment tools ontwikkelt voor Human Resource afdelingen (IQ-testen, persoonlijkheids- & leiderschapstesten). In 2008 zijn Henna & Sybe naar Zuid-Afrika gereisd om er een netwerk voor PiCompany op te bouwen. Hun liefde voor dit prachtige land en haar inwoners was wederzijds en inmiddels verzorgen zij voor diverse grote Zuid-Afrikaanse HR-organisaties trainingen, assessments, culturele uitwisselingen en business-opleidingen.

Website PiCompany South Africa (2014)
http://www.picompany.co.za
Henna & Sybe worden in Zuid-Afrika Miss Seedorf & Mister Rebel genoemd, en zo zijn er meer grote en kleine culturele verschillen. Voor de nieuwe website werkte Dattan samen met de bedenker & ontwerper van de eerste PiCompany South Africa website. Met goede kennis van de Zuid-Afrikaanse kijk op business hebben we samen gezocht naar de juiste balans tussen frisheid & betrouwbaarheid, tussen professionaliteit & een persoonlijke touch.

E-Learning voor Talent Development: Pi Academy (2015)
http://learn.picompany.co.za/
E-learning geeft PiCompany de mogelijkheid om hun diensten & tools voor HR-professionals aan te bieden zonder fysiek aanwezig te hoeven zijn. Voor een onderneming op het uitgestrekte Afrikaanse continent is dat zogezegd een Godsend. Samen met Sybe Rebel ontwikkelde Dattan de "Pi Academy". Een e-learning omgeving waar trainingen, assessment tools en rapportages online worden aangeboden. HR trainers, coaches en trainee's, kunnen inloggen, testen, trainen, crediteren. Online talentontwikkeling in Amsterdam of Pretoria, maar ook in Bloemfontein.

Samenwerking

  • Reislust, ondernemersgeest, concept: Henna Seedorf & Sybe Rebel
  • Concept, strategie, tekst, beeld: Job Willems
  • Techniek, realisatie: Dattan

Contact

Dattan - identiteit & interactie
Voorhaven 10
3024 RM Rotterdam
010 413 38 46

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vind ons op

Pagina delen

Nieuwsbrief

Leuk! doe mij maar de nieuwsbrief:

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

En door!

nah beauvuh, gauw!